Priser

Obs.: Betaling kan fortages med MobilePay eller kontant

Vi kan ikke tage imod dankortbetaling
Blegind Fodterapi

Fodbehandling - kr. 420,-

Fodbehandlingen indledes med et fodbad. Hård hud fjernes nænsomt og hælrevner behandles.

Neglene klippes, files og renses - evt. fortykkede negle slibes ned.

Behandlingen afsluttes med en god creme

Medical Formthotics - individuelt tilpasset indlæg - kr. 850,-

Alle kan have glæde af Formthotics indlæg.

Formthotics er en hjælp til alle med fodrelaterede problemer, hvor der ønskes en bedre komfort eller fodkontrol med en forebyggende investering i fremtiden for at passse bedre på fødder og led.

Indlægget placeres i skoen, hvorefter indlægget opvaremes i skoene i en speciel varmemaskine. Skoen tages på, og fødderne korrigeres til den rette støtte. Hvis der er behov, kan indlægget tilpasses yderligere med specialtilpassede kiler.

Hvedekimolie creme 250 ml - kr. 90,-

Særdeles velegnet til følsom og tør hud. Kan benyttes af alle fra babyer til voksne. Tilfører og genskaber fugtighed overalt på krop, fødder og ansigt. Absorberes hurtigt af huden og efterlader den blød uden at fedte. Hvedekim olie creme har allerede hjulpet mange med mindre og størrere hudproblemer lige fra eksemer, psoriasis, udslæt m.m. Modvirker kløe og udtørring både sommer og vinter.

Allpresan skumcreme 15% - kr. 110,-

Allpresan 15% giver høj-dosis fugt til meget tør hud, eller hælrevner. Giver god fugt uden at lukke hudens porer til og er derfor meget velegnet til diabetikere. Anvend den evt. sammen med den lækre lipid-salve.

Allpresan Lipid-creme 125 ml - kr. 110,-

Lipid salven heler hælrevner udefra - ved hjælp af bl.a. e-vitamin og kæmpenatlysolie. God som natcreme, da den virker mens cellerne regenererer under søvn. Anvendes på de ekstra udsatte områder ovenpå skumcremen..

Skummen er altid basis pleje, da den trænger i dybden, mens lipid-cremen kan bruges til supplement, da den kan hele dybe hælrevner udefra. . Diabetikere må kun anvende skumcreme, da deres hud skal kunne ånde. Anvendes dette produkt alligevel, skal skummen være basisprodukt og dette produkt kun anvendes sparsomt i kanterne af fødderne. Bl.a. pga indholdet af kæmpenatlysolie er der set gode resultater på eksem.

Blegind Fodterapi - Klinik for Fodterapi v/Susanne Møller - Blegindvej 57, 8362 Hørning - Telefon 60631015